Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Седница Скупштине Општине Пирот одржаће  се у петак 6. марта. Разматраће се одлука о измени и допуни Одлуке о Буџету општине за 2015. као и  Одлука о екстерној ревизији Завршног рачуна Будзета општине за 2014. годину, каже Дејан Живковић, начелник Општинске управе.


- То су једне од најважнијих тачака дневног реда. Када је у питању ребаланс Буџета одлука предвидја расподелу средстава која су пренета из 2014. године. У односу на Буџет који је за ову годину усвојен у децембру, сада се очекује повећање средстава за неких 150 милиона динара, која ће бити расподељена корисницима, који су раније поднели захтеве за додатна средства. Одборници ће разматрати Програм коришћења средстава Фонда за развој пољопривреде, Одлуку о доприносу за уређивање грађевинског земљишта, Одлуку о  регресирању трошкова боравка и учешћу корисника у месечној економској цени по детету у ПУ “Чика Јова Змај”, као и  додатна права у области друштвене бриге о деци, каже Живковић.


На седници ће се наћи и План рада са финансијским планом Апотеке и Дома здравља “Пирот” за 2015. годину, као и измене и допуне Статута Дома здравља.


Седница Општинског већа заказана је за четвртак 5. марта у 10 часова.

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine