Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Градоначелник Пирота мр Владан Васић на свом обраћању новинарима а поводом одлуке да прихвати позив председника државе и најјаче странке СНС Александра Вучића и постане члан Председништва ове странке али и носилац изборне листе на локалним изборима који следе, казао је да је ова одлука у овом тренутку најбоља за Град Пирот јер ће омогућити још бржи развој и раст нашег града.


-Ми смо добро радили, Пирот се развијао, али увек може боље тако да ће ова копча са републичком влашћу у наредном периоду треба да убрза развој Града Пирота. Ми смо 2010. године имали просечну зараду од 29.700 динара, а сада Град Пирот има више од 54.000 динара просечну зараду. То је повећање од 84 процената и одличан показатељ како је Град напредовао. Ја се надам да ће у наредне четири године Пирот још брже да се развија, да зараде расту а очекују се многи инфраструктурни пројекти. Овом приликом позивам све присталице и Коалиције за Пирот и Српске напредне странке да дају свој глас на предстојећим локалним и републичким изборима Српској напредној странци. Очекујемо убедљиву победу и стабилну већину и функционисање у наредном периоду-казао је градоначелник Васић.

Васић: Неће бити “гашења” Коалиције за Пирот

-Ми смо пред ове изборе објединили снаге, прикључили се СНС и сада смо једна организација, а шта ће бити у будућности видећемо-казао је Васић.

Пирот даје два кандидата за народне посланике

Градоначелник Васић је казао и да ће Пирот имати два кандидата за народне посланике у републичком парламенту.

-Једна кандидаткиња је Оља Петровић, а друга кандидаткиња коју предлаже Коалиција за Пирот је др Милена Димитријевић, познати наш педијатар. Ја се надам да ће Пирот имати два посланика и да ће оне допринети бољој сарадњи Града са републичким органима. Одборничка листа је такође готова, 50 посто кандидата ће дати КЗП и 50 посто СНС, мада ћемо сада сви бити на једној листи-казао је градоначелник Васић.

Извор: Пиротске вести

 

 

Унапређење пословне климе у Србији

Израда плана развоја Града Пирота за период 2021. - 2028. године

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine