Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Седница Градског већа, прва у овој години биће одржана у среду, 26. фебруара. Градски већници разматраће Одлуку о ребалансу буџета града Пирота и Кадровског плана Градске управе, Службе за интерну ревизију и Градског правобранилаштва за 2020. годину. На дневном реду седнице је разматрање Одлуке о изради Плана детаљне регулације "Аутобуска станица", Одлуке о изменама и допунама Плана детаљне регулације "Тигар Тајерс", измена и допуна Одлуке о  одређивању аутобуских стајалишта и Одлуке о коришћењу јавних површина.


Предложене су и измене Програма коришћења средстава остварених од накнаде за коришћење шума и шумског земљишта за 2020. и Програма одржавања некатегорисаних путева на територији града Пирота.

Дневним редом је предвиђено разматрање оперативног Плана одбране од поплава за воде другог реда, Плана безбедности саобраћаја града Пирота за текућу годину, Извештаја о раду Градске управе и Градског правобранилаштва као и извештаја о раду са финансијским извештајима установа културе. Разматрање измене Статута и оснивачког акта ЈКП "Градска топлана", програма пословања Јавног предузећа за планирање и уређивање грађевинског земљишта и ЈП "Комуналац" Пирот.

Већници ће донети одлуку о покретању Конкурса за израду идејног решења за надоградњу Везног тракта.

Седница Скупштине града заказана је за петак, 27. фебруара, од 10 часова.

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine