Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Градоначелник Пирота мр Владан Васић, који је већ трећи узастопни мандат потпредседник и члан УО НАЛЕД-а казао је Пиротским вестима на маргинама важног скупа у Београду на коме су представљене реформе године а коме је присуствовала и премијерка Ана Брнабић, да је НАЛЕД свих ових година постао незаобилазни партнер Влади Србије у константној борби за реформе у свим сегментима нашег друштва.


- Данашњи скуп био је прилика да се остваре важни контакти са бројним привредницима, водећим у земљи, али и представницима Владе Србије, министрима, премијерком Брнабић. Велика је част представљати Пирот у раду НАЛЕД-а, организације која је свих ових година постала неизоставни партнер Влади Србије у борби за реформе. Град Пирот настоји да да што је могуће већи допринос реформама што је још један разлог одличне сарадње са Владом Србије и бројним министарствима, која је све боља. То је био и један од закључака великог броја сусрета које сам имао на маргинама данашњег скупа-казао је Васић Пиротским вестима.

Велико признање за Пирот

Сама чињеница да Пирот већ трећи мандат заредом у органима управљања НАЛЕД-а има свог представника, велико је признање пре свега за Град Пирот и за напоре које локална самоуправа улаже у побољшање пословног, али и свеукупног амбијента у граду. Град Пирот је својевремено добио и сертификат о пословном пословном окружењу од стране НАЛЕД-а, а које је створено кроз систематске и дугогодишње напоре локалних власти да се створи квалитетан пословни амбијент, што је основа за привлачење инвестиција.

Извор: Пиротске вести

 

 

Унапређење пословне климе у Србији

Израда плана развоја Града Пирота за период 2021. - 2028. године

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine