Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Промотер пиротске пеглане кобасице на недавно завршеном Сајму пиротске пеглане кобасице Зоран Кесић, посетио је јуче штанд Туристичке организације Пирот на Сајму туризма у Београду и казао да ће наставити да промовише пиротску пеглану кобасицу јер је одушевљен овим, али и другим пиротским специјалитетима нашег краја.


- Једном промотер пеглане, увек промотер пеглане. Ко једном проба овај деликатес, то је љуба на први залогај. Када сам се након Сајма пиротске пеглане кобасице вратио из Пирота у Београд, дуго сам патио за тим гастрономским ужицима које Пирот нуди и зато сам и дошао на штанд Пирота како би се подсетио на богатсво укуса, врхунско иће и пиће које нуди ваш крај - казао је Кесић током посете штанду Пирота.

Штанд ТОП-а посетио је и председник општине Пирот мр Владан Васић.Он је у изјави Пиротским вестима казао да је штанд ТОП-а изузетно добро посећен.

- Веома ми је драго да влада толико велико интересовање за туристичком понудом Пирота, за пиротским брендовима попут пиротске пеглане кобасице, пиротског качкаваља, интересовање за боравком у старопланинским селима. Могу са поносом да истакнем да на пиротском штанду влада константно велика гужва, што није случај са штандовима других градова - истакао је Васић.

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Унапређење пословне климе у Србији

Joomla templates by Joomlashine