Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Кружни пут у Градашници, селу које је практично саставни део Пирота, данас је асфалтиран. Пре тога завршени су радови на сређивању канализационе и водоводне мреже. Данас је завршне радове предвиђене првом фазом обишао градоначелник Пирота, Владан Васић, са својим сарадницима. Том приликом и бројни грађани овог села изразили су задовољство што се пажња посвећује селу и најављују радови за наредни период.


Градоначелник Пирота, Владан Васић, је очигледно веома задовољан грађевинском сезоном. Он је истакао да се о селима води рачуна и обећао је мештанима Градашнице да ће се идуће године наставити са пословима на сређивању улица и сокака у селу.
Директор Јавног предузећа за планирање и уређивање градјевинског земљишта, Славиша Свиларов, каже да су припремни послови квалитетно урађени, а укупна вредност је око десет ипо милиона динара.
Асфалтирање кружног пута је од великог значаја за мештане Градашнице истакао је Зоран Златковић, председник Савета месне заједнице. Захвалио је својим мештанима на сарадњи и локалној самоуправи која настоји да поступно решава проблеме у селу.
Један од маштана, са којимј смо разговарали, такодје каже да је презадовољан ангажовањем локалне самоуправе на уређењу села.

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

 

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine