Сертификована општина са повољним пословним окружењем

На данашњој седници Скупштине Града одборници су огромном већином гласова усвојили извештаје о раду свих јавних предузећа уз оцену да јавна предузећа у Пироту послују добро, што у многим другим градовима често није случај, већ има ситуација да јавна предузећа су или у блокади или у огромним дуговима.


Председник Градске скупштине Милан Поповић казао је да јавна предузећа у Пироту послују врло добро и по свему представљају пример како треба да се послује. Поповић се осврнуо и на одлуку одборника да се новац добијен од дивиденде на основу власништва над уделом у капиталу Слободне зоне Пирот уложи у куповину додатних акција СЗП.

- Сматрам да је то добра одлука јер Слободна зона Пирот одлично послује и то је на неки начин инвестиција у будућност-поручио је Поповић.

Опозициони одборници из ОГ “Најбоље за Пирот” нису подржали поменуте предлоге, а по речима др Жарка Тодоровића, из разлога што нису добили комплетне извештаје о пословању јавних предузећа. Директори јавних предузећа су поновили да је пословање свих јавних предузећа транспарентно и све информације могу се наћи на интернету.

Извор: Пиротске вести

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Унапређење пословне климе у Србији

Joomla templates by Joomlashine