Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Мало је ко веровао, пре неколико година, да ће до удаљених планинских села Висока моћи да се долази добрим асфалтираним путем. Сада је то стварност. До свих старопланинских села путеви су асфалтирани и у добром стању захваљујући ангажовању локалне самоуправе. Пут према Гостуши од данас је у потпуности под асфалтом. Асфалтиран је преостали део у дужини од 700 метара измедју Белског моста и Белског трапа. Упркос изузетно лошим временским условима, падала је киша, а повремено права провала облака, неимари Предузећа „Трејси Србија“ раде и завршавају посао.

Видојко Панајотовић, заменик градоначелника Пирота, који је данас обишао радове са својим сарадницима, је веома задовољан што се започети посао завршава. Он је истакао да локална самоуправа испуњава обећања и да ће тако наставити и према другим селима.

Славиша Свиларов, директор Јавног предузећа за планирање и уређивање грађевинског земљишта каже да аје квалитет радова добар, постоје и одводни канали, а из Буџета града је издвојено за овај посао око 22 милиона динара.

Извор: ПлусОнлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Унапређење пословне климе у Србији

Joomla templates by Joomlashine