Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Од 23. до 25. маја Пирот је домаћин петог Међународног конгреса Друштва лекара ургентне медицине Србије, који заједнички организују ДЛУМС и Центар за хитну медицинску помоћ Софија из Бугарске. Представнике Организационог одбора конгреса и учеснике данас је у свом кабинету примио градоначелник Пирота Владан Васић.


У изјави за медије градоначелник Васић се захвалио организаторима што се конгрес одржава у Пироту и истакао да им је здравство веома битно и желе да грађани буду здравствено безбедни. У том циљу настоје да осавремене и побољшајју услове рада медицинским радницима, у плану је обнова Болнице, као и изградња нове зграде Хитне помоћи.
Роберт Лич, потпредседник и члан Европског удружења ургентне медицине, рекао је, поред осталог, да је српско Удружење ургентне медицине члан европског удружења и желе да подрже и сарађују са српским удружењем јер је оно пример за друга национална удружења лекара ургентне медицине на Балкану.
Саша Игњатијевић, председник Друштва лекара ургентне медицине Србије, је захвалио на топлој добродошлици грађанима Пирота и навео да се ДЛУМ Србије полако шири и окупља чланове из готово свих крајева Србије.
Конгрес је окупио 250 учесника и 46 предавача из земље и иностранства. Учесници  имају прилику да током трајања конгреса у Пироту размене искуства и упознају се са најновијим достигнућима у области ургентне медицине.

Извор: Плусонлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Унапређење пословне климе у Србији

Joomla templates by Joomlashine