Сертификована општина са повољним пословним окружењем

У просторијама Спортског савеза Србије одржан је састанак поводом одржавања семинара ’’Обука за пријаву ЕУ програма прекограничне сарадње, за развој спортских објеката и спорта“. Семинар ће се одржати 3. фебруара у Београду, а окупиће градоначелнике градова, чланове градских већа и представнике општинских спортских савеза.

У плану је да се одрже три семинара. Међу предавачима су и директор Спортског центра Пирот Ненад Ђорђевић и шеф пиротске Канцеларије за локални економски развој Марија Ђошић. Они ће на семинару представити пример Пирот, града који служи као пример добре праксе осталим због чињенице да је бројна спортска инфраструткура изграђена захваљујући програму прекограничне сарадње Србије и ЕУ.
У име МОС састанку су присуствовали државни секретар Предраг Перуничић, помоћник министра Загорка Петровић Златановић Гигић, шеф кабинета Уна Павловић, руководилац групе за међународну сарадњу Александра Кнежевић Митровић и самостални саветник Братислав Петровић. Канцеларију за европске интеграције представљала је кординаторка Ивана Давидовић. Домаћини скупу испред ССС били су директор Драган Шешум, члан Управног одбора Слободан Ђурић и стручни саветник Миодраг Шебек.
- Ово је велика прилика да представници градова и невладиних организација, заједничким програмима конкуришу за добијање средстава. Захвални смо и Министарству омладине и спорта, што хоће да буде наш партнер на овим Семинарима, где ће заинтересовани добити пуно информација – истакао је директор Спортског савеза Србије.

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Унапређење пословне климе у Србији

Joomla templates by Joomlashine