Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Град Пирот и Канцеларија за локални економски развој објавили су позив за власнике свих парцела које нису у функцији а које би могле бити интересантне потенцијалним инвеститорима. Позвом су обухваћене локације које су потренцијални предмет за такозване “браунфилд”, односно локације где већ постоје објекти који могу да се ставе у функцију инвестиција, као и за “гринфилд” инвестиције, односно локације где постоји приступни пут и одговарајућа инфраструктура.


Када је реч о потенцијалним локацијама за “браунфилд” инвестиције где постоје већ изграђени објекти повољни за нове инвеститоре, површина објекта мора бити минимум 400 квадрата уз постојање приступних саобраћајница, прикључка или могућности за прикључење на струју, воду, канализацију.

Са друге стране, за “гринфилд” инвестиције, односно за површине које могу бити погодне за изградњу нових објеката, неопходно је макар 1000 метара квадратних површине, уз постојање приступних саобраћајница, као и да постоји могућност за прикључење на струју, воду и канализацију.

Све додатне информације могу се наћи на сајту Канцеларије за локални економски развој www.ледо.пирот.рс као и на званичном сајту Града Пирота www.пирот.рс. Јавни позив је отворен 30 дана од дана објављивања а сва документа и додатне информације могу се наћи на поменутим сајтовима као и позивом на број телефона КЛЕР-а 010-305-581.

Извор: Пиротске вести

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Joomla templates by Joomlashine