Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Видојко Панајотовић, заменик градоначелника Пирота, гостујући у новогодишњем Пресингу, рекао је да је и у 2018. сарадња са Коридорима Србије била на изузетном нивоу, као уосталом и ранијих година. Пред сам крај године Коридори су расписали тендер за изградњу надвожњака на делу Сопотске петље, што ће умногоме олакшати живот становницима 17 села на овом потезу.


Када је у питању развој Старе планине, као туристичког центра ту, према Панајотовићевим речима, многе ствари нису решене и коначне. Пројекат пута према Јабучком равништу је прошао ревизију, сада је на држави да за ову деоницу обезбеди средства. И не само скијалиште, већ и Завојско језеро, које је прави драгуљ природе, такодје није довољно искоришћено, али и ту постоје велики проблеми, сматра Панајотовић.
Оцењујући годину за нама, казао је да је доста урадјено на побољшању услова живота не само у граду, већ и у бројним селима. На нашој је територији 71 село, доста је урадјено на путној инфраструктури и у циљу побољшања здравствене заштите свих становника, како оних у граду тако и у најзабаченијим селима.

Извор: Плусонлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Унапређење пословне климе у Србији

Joomla templates by Joomlashine