Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Деоница магистралног пута Пирот – Лесковац  од села Блато, које припада граду Пироту, до Доњег Стрижевца у општини Бабушница, биће пресвучена новим асфалтом. Радови су почели данас, а самим тим и периодичне обуставе саобраћаја.Како саопштавају у ЈП “Путеви Србије” санација ове деонице требало би да буде завршена до 4. августа. До тада планиране су обуставе у периоду од 9 до 12  и од 13 до 16 часова. Возачима је на располагању алтернативни пут до Бабушнице преко Беле Паланке.


Видојко Панајотовић, заменик градоначелника Пирота, каже да се часто разговарало са ресорним министарством о санацији овог путног правца, који је у јако лошем стању, и да је задовољан што су радови почели.
Још један путни правац који је у надлежности Републике Србије је у веома лошем стању. Реч је о путу Пирот – Планинарски дом - Рсовци - Димитровград. Део пута до 4. километра озбиљно угрожава безбедност учесника у саобраћају.
Према речима Панајотовића често су упућивани апели надлежним инстанцама да се што пре предузму адекватне мере, али још увек нема чврстих уверавања када ће се радити на овом путу.

Извор: Плусонлине

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine