Сертификована општина са повољним пословним окружењем

У Великој скупштинској Сали окупио се данас велики број најуспешнијих дјака пиротских основних и средњих школа у пратњи  родитеља, директора и наставника. Са многима од њих разговарали смо током претходне школске године, с' обзиром да смо константно пратили њихове успехе на такмичењима почев од школског до републичког нивоа, где су освајали једно од прва три места, за шта су данас и новчано наградјени.


Присутне су најпре поздравили и на успесима им честитали помоћници градоначеника за ванпривреду Милица Голубовић и Бојан Рандјеловић.
Градоначелник Владан Васић, честитајући им на постигнутим успесима рекао је да је ово још један од начина да се покаже да се труд исплати и да ће ово постати пракса. Значајна средства се већ, према Васићевим речима, издвајају за организацију такмичења, за ученичке и спортске стипендије, али и за рад школа и вртића, као и усавршавање наставног кадра. Циљ нам је промоција успешних дечака и девојчица, истакао је Васић.
Награде је, како су говорници већ и најавили, примило 53 ученика каоји су освојили неко од прва три места на републичким али и медјународним такмичењима. Наградјени су такодје и ученици Музичке школе “Др Драгутин Гостушки”.

Извор: Плусонлине

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine