Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Најбољи ђаци пиротских основних школа данас су на традиционалној свечаности у Свечаној сали Градске управе Пирот награђени пригодним поклонима од стране Градске управе. Циљ је, како је казао градоначелник Васић, да се награђивањем и истицањем најбољих ђака, да пример осталим ђацима, али и широј заједници. Нажаост, због објективних околности, уписа на факултете, летњег распуста и сличних обавеза, свечаности нису присуствовали сви ђаци генерација, али су присутни истакли да свака награда значи велики подстрек за даљи рад који их очекује у наставку школовања.


Милица Ђорђевић, ученица генерације Техничке школе каже да жели да настави школовање на Електронском факултету.

- Ова награда ми много значи јер је то доказ да се труд увек исплати и подстрек да наставим да се трудим као и до сад. Град Пирот ми је током школовања пружио доста тога и имам велику жељу да се по завршетку школовања вратим овде-казала је Ђорђевићева.

Анђела Јовановић, ученица генерације Млекарске школе казала је да је награда право достигнуће за њу.

- Планирам да упишем Пољопривредни факултет у Лесковцу-казала је Анђела

Мина Митић, из Економске школе казала је новинарима да планира да упише медицину, јер је упоредно завршила и медицинску школу у Нишу.

- Награда значи много и титула ученика генерације заиста значи-казала је Мина.

Нађа Петровић, из ОШ “Душан Радовић” казала је да јој је драго због награде која за њу има посебан значај.

- Школовање је протекло врло успешно и драго ми је због тога. Труд се на крају исплатио, пријемни испит је прошао врло добро. Планирам да упишем медицинску школу па ћемо видети-каже Петровићева.

Извор: Пиротске вести

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine