Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Градоначелник Пирота мр Владан Васић данас је на пригодној традиционалној свечаности поделио признања и награде ученицима генерација пиротских основих и средњих школа. Награде је добило 12 ђака. Помоћница градоначелника Милица Голубовић казала је да се Градска управа Пирот труди да сваке године све више улаже у школство и унапређење услова у којима се деца у Пироту школују.


Градоначелник Пирота мр Владан Васић казао је, уз речи захвалности ђацима генерација на труду који су уложили у досадашњем школовању, да Градска управа настоји да прати ђаке и током самог школовања, али и кроз финансирање учешћа на такмичењима.


- Желим посебно да похвалим следеће ученике – Николу Манића, ђака генерације Гимназије, Мину Митић, ђака генерације Економске школе, Милицу Ђорђевић – ђака генерације Техничке школе, Анђелу Јовановић из Млекарске школе, Ану Бошковић из Средње стручне школе и Стефана Симијоновића из школе “Младост”. У основним школама најбољи су Емилија Николић из ОШ “Вук Караџић”, Милан Станковић из ОШ “8. септембар”, Михајло Тошић из ОШ “Свети Сава”, Нађа Петровић из ОШ “Душан Радовић”, Славиша Реџић из ОШ “Младост” и Ива Вићентијевић из Музичке школе “Др Драгутин Гостушки”-казао је Васић и додао да се деца из Пирота посебно истичу током даљег школовања широм земље.

Извор: Пиротске вести

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine