Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Пре неколико година у сарадњи са Предузећем “Путеви Србије” асфалтиран је пут од Белског моста до Гостуше, али је деоница од око хиљаду и осамсто метара остала недовршена. Реч је о деоници од Белског моста до Белског трапа. Управо данас завршено је полагање асфалта на том делу пута у дужини од око хиљаду сто метара. Наредне године требало би да остатак пута буде асфалтиран. Из Буџета града за овај посао издвојено је око тринаест милиона динара.


Владан Васић, градоначелник Пирота,који је данас обишао радове са својим сарадницима, сматра да је Град учинио велике напоре да сва села буду равномерно сагледана и да се до најудаљенијих изграде путеви. Путна инфраструктура је од велике важности за развој пољопривреде и туризма и у том правцу ће се и даље радити, истакао је Васић.
Славиша Свиларов, директор Јавног предузећа за планирање и уредјивање градјевинског земљишта је задовољан квалитетом радова које изводи фирма Трејси. Припрема за асфалтирање је добро урадјена, а регулисан је и одвод бујичних вода што је веома важно за очување пута, нарочито, у планинским пределима.

Извор: Плусонлине

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine