Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Недавно су градоначелник Владан Васић и Др Драган Костић, директор Слободне зоне и председник Уговорне привредне коморе, на позив власника познате италијанске фирме, Е Миролио, која је купила АХА Мура Први мај, посетили  његове фабрике у Сливену и Јамболу. Градоначелнк Владан Васић, који је већ у Пироту имао разговоре са новим власником Првог маја, први пут је био у прилици да посети велику фабрике у Сливену и Јамболу. Васић је изразио задовољство што је овако велика италијанска компанија власник нашег Првог маја.


Италијан Геатано Римини, директор фабрика Е Мирољо на Балкану, боравио је у посети Слободној зони, Фабрици и био на пријему у кабинету градоначелника Владана Васића.
Васић каже да су детаљи које је чуо у разговору са директором Риминијем веома значајни за даљи развој фабрике у Пироту. Један од великих проблема у наредном периоду биће добро обучени радници који би радили у Е Мирољо Први мај.

Римини је најавио проширење капацитета Фабрике, уредјење друге Хале, Топлане, као и  уредјење пословног простора и осталих објеката у Фабрици.

Извор: Плусонлине

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine