Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Град Пирот у партнерству са Пиротским вестима, односно Агенцијом за wеб портале и новинске делатности ПИНА НЦ, издавачем најпосећенијег интернет портала у Пиротском округу, након дужег периода тестирања лансирала је андроид апликацију под називом Пријави проблем, која може потпуно бесплатно да се “скине” са Гоогле Плаy-а, са следећег ЛИНК-а.

Захваљујући овој апликацији Пироћанци ће, никада лакше, моћи да пријаве било који проблем у граду, али и да директно контактирају са градоначелником, укажу на било који проблем, искажу и незадовољство, што је јединствен пример у Србији и одличан начин за непосредну комуникацију грађана са свим јавним предузећима, из чијег делокруга рада је конкретни проблем на кога грађани желе да укажу, али и са градоначелником мр Владаном Васићем.


- У жељи да, што је могуће непосредније комуницирамо са грађанима, израдили смо апликацију и неко време је тестирали. Апликација је објављена на Гоогле Плаy платформи и он омогућује нашим грађанима да пријаве све врсте проблема, али и да директно пошаљу поруку мени и мојим сарадницима. Врло брзо ће добити и одговоре, а са друге стране, ти предлози ће нам помоћи да све предлоге и примедбе инкорпорирамо у планове јавних предузећа. Надам се да ће овај непосредан начин комуникације са грађанима дати резултате-казао је градоначелник Васић.

Извор: Пиротске вести

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine