Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије објавио је јавни позив за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица доделом пакета грађевинског материјала. Помоћ се додељује за завршетак започете градње или адаптацију неуословних стамбених објеката којом би се непокретност довела у стање у којем обезбеђује основне животне услове за употребу и становање. Помоћ може бити додељена избеглицама које су, услед догађаја из периода од 1991.године. до 1995.године. стекле статус избеглице у Републици Србији и имају боравиште/пребивалиште на територији града Пирота.

Према речима Зорана Митића, из Одељења за вапривредне делатности потребно је прибавити обимну докуметацију, тако да се апелује на све оне који желе да конкуришу да се прво консултују са надлежнима у Градској управи.
Образац пријаве и друга потребна документација може се добити у Градској управи Пирот код повереника за избеглице и миграције у канцеларији број 3 на првом спрату или у канцеларији број 12. За ближе информације заинтересована лица могу се јавити на телефон 305-503.

Извор: Плусонлине

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine