Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Овогодишња грађевинкса сезона у Пироту отпочела је радовима у селу Крупац у коме је завршено асфалтирање појединих сокака. Градоначелник Васић и директор Водовода Зоран Николић данас су посетили Пољску Ржану и испратили почетак радова  на обнови водоводне мреже.


– Крупац и Пољска Ржана су два важна села на територији нашег града али и на кружном путу. Нећемо заборавити ни остала села. У Пољској Ржани смо урадили канализацију, изградили цркву, реновирали школу. Прошле године смо у једном краку од цркве према Пироту променили водоводну мрежу и потпуно преасфалтирали пут. Тако ће бити у целој Пољској Ржани – изјавио је Васић. Он је такође напоменуо да се тренутно ради крак од цркве према аутопуту, да ће се променити водоводна мрежа и  сви кракови до аутопута.


– Просле јесени смо урадили замену водоводне мреже око 1000м, а сада настављамо крак према аутопуту. Укупна дужина главне мреже је негде око 570м. Преко 400м су сокаци које ћемо урадити јер смо ту имали честе кварове и око 400м приључних водова, укупно око 1400м је дужина свих водова које ћемо само на овом краку урадити. Вредност посла је око 6 милиона динара- изјавио је директор Водовода Зоран Николић.
Према речима директора Водовода, по завршетку  ових радова наставиће се радови у Трњани где ће се урадити око 800м водоводне мреже, а вредност ових радова биће 9 милиона.

Извор: Пиротске вести

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine