Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Градоначелник Владан Васић данас је са својим сарадницима и директором Јавног предузећа за планирање и уређење градског грађевинског земљишта обишао радове на асфалтирању сокака у селу Крупац. Овом приликом градоначелник Васић истакао је да су први лепи дани искоришћени за почетак грађевинске сезоне. Из буџета Града Пирота издвојено је око два милиона евра за грађевинске радове у граду и селима, рекао је Васић и додао да је пре неколико година увели канализацију ус Крупцу, а затим почели асфалтирање сокака.


Васић је најавио да ће и главна улица кроз село бити реконструисана, а разговара се са мештанима шта би могло још да се уради.
Саша Златковић, председник МЗ Крупац, каже да су презадовољни сарадњом са локалном самоуправом и да је у последње четири године много урађено.
Према речима Славише Свиларова, директора ЈП за планирање и уређење градског грађевинског земљишта, привршавају се радови у Крупцу, три мања сокака су урађена крајем прошле године, а укупна површина је око четири хиљаде квадрата. Вредност радова је око осам милиона динара.
У наредном периоду биће радова на више локација у граду, с обзиром да је завршена тендерска процедура, рекао је Славиша Свиларов.

Извор: Плусонлине

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine