Сертификована општина са повољним пословним окружењем

У петак, 23. марта биће одржана прва седница Скупштине Града у овој години. На дневном реду седнице је доношење Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету града за 2018. годину и доношење Одлуке о измени Кадровског плана Градске управе и Градског правобранилаштва, Одлука о вршењу екстерне ревизије Завршног буџета Града за 2017. годину.


Пред одборницима локалног парламента је и Одлука о изменама Одлуке о додели помоћи мале вредности привредним субјектима на територији града Пирота, Одлука о усвајању концесионог акта за поверавање обављања делатности градско-приградског превоза путника на територији града, Одлука о изменама Одлуке о привременом постављању телекомуникационих каблова на стубовима јавне расвете.

Разматраће се Одлука о изменама и допунама Одлуке о додатним правима у области друштвене бриге о деци, Одлука о усвајњу Пакта за заустављење сексуалног насиља над децом и Одлука о укидању Фонда за заштиту животне средине општине Пирот.

Дневним редом је предвидјено и доношење Програма одржавања некатегорисаних путева на територији града, као и давање сагласности на извештаје о раду са финансијским извештајима за 2017. годину јавних предузећа, установа културе и организација, давање сагласности на План рада са финансијским планом Дома здравља и Апотеке за 2018. годину и на измену Програма пословања ЈП за планирање и уредјивање градјевинског земљишта за 2018. годину.

Седница почиње у 10 часова. Пре заседања Градске скупштине, биће одржана седница Градског већа, која је заказана за среду 21. март.

Извор: Плусонлине

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine