Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Град Пирот је први пример јавног приватног партнерства у области грејања. Пратили смо потписивање уговора, почетак и ток радова и ето, дошло време да се крене, како рекосмо данас Бојану Ивковићу самосталном  референту, да са теорије предјемо на праксу.
Грејање је и у школама које ће загревати просторије на биомасу, у оквиру овог Пројекта, кренуло кад и грејна сезона, 15. октобра.


Са Бојаном Ивковићем до сада смо разговарали у његовој канцеларији. Данас смо били на терену.  Одлучили смо се за Школу Осми септембар јер смо договорили још једну тему, с' обзиром да је Милица Голубовић, помоћник градоначелника за ванпривреду управо кренула у обилазак радова.
Најпре смо наравно снимили складирану сировину, а потом и Топлану. Иначе градјевински радови се приврашавају.
Бојан Ивковић је са задовољством констатовао да је у три школе све кренуло према плану, данас би требало да буде све спремно и у Школи Свети Сава.Искористили смо прилику да објавимо још једну вест коју је Милица Голубовић поменула, а од Бојана Ивковића затражили и техничко објашњење. Данас ће Школа Младост бити повезана за енергану Сењак одакле ће се просторије Школе загревати.

Извор: Плусонлине

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine