Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Заменик градоначелника Видојко Панајотовић казао је Пиротским вестима да су проблеми који су мештани неколико села имали са аутобуским превозом решени, превоз ће до краја године обављати превозник који је и до сада то радио. Већ почетком наредне године биће расписан нови конкурс за све аутобуске линије.


Реч је о селима Понор, Блато, Мали и Велики Суводол, Костур, Расница и Барје Чифлик, до којих аутобуски саобраћај десетак дана није функционисао јер превозник једноставно није организовао превоз у складу са уговором.
- Ми смо јуче имали једну маратонску седницу са члановима Комисије за саобраћај и са превозницима кој су добили линије. Ту смо се договорили да превозник који већ то ради настави да ради до краја године а онда ћемо расписати нови конкурс. Ви знате да смо ми Влади Републике Србије послали нацрт уговора о јавно-приватном првенству, очекујемо одговор од њих након чега ћемо расписати конкурс на коме очекујемо да се јаве најбољи превозници како више не би имали оваквих проблема-казао је Панајотовић Пиротским вестима.

Извор: Пиротске вести

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine