Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Данас су радове на асфалтирању Таковске улице, али и околних улица које везују Таковску са улицом Крагујевачки октобар и Другим рингом – саобраћајним прстеном око Пирота, обишли заменик градоначелника Видојко Панајотовић, директор Јавног предузећа за планирање и изградњу Славиша Свиларов и помоћник градоначелника Братислав Ћирић.


Панајотовић је истакао да се радови спроводе квалитетно и да ће осим саме Таковске улице, асфалт добити и улице које везују Таковску за улицу Крагујевачки октобар и Други ринг.
- Све што смо планирали реализује се по плану. Ево Таковска улица се приводи крају, поставља се потпуно нов асфалт, вредност радова је око девет милиона динара. Почели су радови и у Пољској Ржани на главном путу, радиће се сокаци у Крупцу, Партизанска улица, радиће се и у Бериловцу, тако да све што је планирано, то ће се завршити с обзиром да нам и време иде на руку-казао је заменик Панајотовић.
Панајотовић је додао и да се ради на равномерном развоју града.
- Радимо и овде и у Радиндолу, Пазару, радићемо свуда, радимо и радићем и у селима, тако да је буџет планиран онако како треба а сигуран сам да ћемо наредне године асфалт “довести” до сваке куће у граду-казао је Панајотовић.

Извор: Пиротске вести

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine