Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Компанија Нафтна индустрија Србије (НИС) донираће пиротској Гимназији модерно опремљен кабинет за извођење наставе руског језика. Уговор о донацији данас су потписали директор Гимназије Братислав Крстић и Андреј Шибанов, саветник директора НИС-а, а потписивању је присуствовао и градоначелник Пирота мр Владан Васићем са шефом кабинета градоначелника Александром Ћирићем. Директор Крстић је казао да је велико задовољство имати за партнера овако јаку компанију.

- Оно што карактерише нашу школу јесу јако успешни ученици, признати стручњаци у земљи али и широм света. Ја се надам да је потписивање меморандума само први корак ка још бољој сарадњи-казао је директор Крстић.
Градоначелник Пирота мр Владан Васић казао је да је пиротска Гимназија лидер у међународној сарадњи.

- Ми подржавамо ту сарадњу, а сарадња са веома јаком компанијом НИС, једном од најбољих у Србији је изазов за све нас-казао је градоначелник Васић.
Представник компаније НИС Андреј Шибанов казао је да му је велика част и задовољство што на важном скупу представља компанију НИС.

- То је за нас још једна прилика да будемо свесни где и шта радимо, да на овај начин покажемо да смо одговорна компанија. Покренули смо програм “Енергија знања” у оквиру кога смо потписали 50 уговора са институцијама у земљи и иностранству. Желимо да улагањем у школовање и науку створимо боље услове за живот људи па и за пословање компанија попут наше-казао је Шибанов.

Извор: Пиротске вести

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine