Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Државни секретар Министарства државне управе и локалне самоуправе Жељко Ожеговић посетио је данас Пирот са својим сарадницима и састао се са градоначелником Владаном Васићем. Састанку је присуствовао и начелник Градске управе Драган Станковић. Тема састанка била је нови Закон о управном поступку.


По завршетку састанка градоначелник Владан Васић изјавио је да је циљ и локалних самоуправа и надлежног министарства добра електронска управа која је сервис грађана. Нови закон о управном поступку то треба да омогући, а Васић истиче да је ово један врло добар приступ, а присна сарадња са Министарством треба да омогући да се тај систем унапреди. Градоначелник верује да ће за пар година успети у томе да све локалне самоуправе у Србији буду добар сервис грађана.
Жељко Ожеговић, државни секретар Министарства државне управе и локалне самоуправе каже да је градоначелник Пирота, Владан Васић, разумео какву управу жели Министарство да направи и да је Пирот кренуо у том правцу. Намера свих је да  се направи боља, ефикаснија и економичнија управа искључиво због грађана, како би им се смањили трошкови и уштедело време, рекао је Ожеговић и истакао да ће то омогућити и економски напредак локалних средина јер ће моћи брзо и ефикасно да изађу у сусрет инвеститорима који желе да дођу и улажу у Србију.

Извор: Плусонлине

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine