Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Директор Дирекције за изградњу града Бранислав Костић изјавио је гостујући у емисији Више од вести ТВ Пирот да је ове године Дирекција успешно реализовала два велика инфраструктурна објекта-изградњу новог моста на Другом рингу-саобраћајном прстену око Пирота, са приступним саобраћајницама као и Затворени базен. Током ове године уграђено је и рекордних око 40.000 метара квадратних асфалта.


Буџет Дирекције за ову годину износио је 330 милиона динара, од чега је 230 уложено у изградњу инфраструктурних објеката.

-До краја године или почетком наредне године завршићемо и изградњу водовода до села Понор. Постављена је комплетна цевоводна мрежа у дужини од 8 километара, урађено је 8 од 19 шахти, подстаница са пумпама је комплетно урађена и намонтирана. Предстоји нам испитивање и ту ћемо бити веома ригорозни према извођачу радова јер комплетан цевовод мора да одговара условима који су постављени пред извођача радова-казао је Костић.

Он је додао да је уграђено и око 40.000 метара квадратних асфалта, што је 10 процената целокупних површина под асфалтом у целом граду.

Извор: Пиротске вести

Joomla templates by Joomlashine