Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Обавештење јавности


Поштовани суграђани,

Обавештавамо Вас да је буџетски процес припреме буџета за 2019. годину и наредне две буџетске године у току и да можете узети учешће у припреми истог.
Искористите могућност да се и ове године укључите у процес креирања буџета, јер је то од велике важности за све нас. Тиме ћете директно утицати на креирање локалне политике и изградњу међусобног поверења између Управе и Вас, кроз задовољење Ваших потреба.
Једино што треба да урадите је да дате сугестију шта је по Вама приоритет и потреба за изградњом, уређењем или унапређењем неке услуге за наредну годину. Не мора да то буду велики пројекти од стратешког интереса, пажњу могу заслужити и мали пројекти и услуге који ће грађанима Ваших месних заједница, Ваше улице, зграде, насеља побољшати услове живота, оплеменити Ваш животни простор, привући нове станаре или побољшати снабдевање у свим видовима Ваших потреба.
Прикупљање предлога ће трајати од 20. – 30.09.2018. године.
Наша је обавеза да Вас, по сређивању предлога, обавестимо путем медија, који од Ваших предлога је ушао у ужи избор за реализацију.
Ваше предлоге можете проследити мејлом на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или лично у Услужном центру Града Пирота и месним канцеларијама Градске управе Града Пирота на предвиђеном обрасцу.

Одсек за буџет
Градске управе
Града Пирота

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine