Сертификована општина са повољним пословним окружењем

На колегијуму градоначелника Владана Васића са директорима јавних предузећа и овога пута било је речи о пословима који су реализовани у протеклих недељу дана и ономе што се планира за предстојећи период.

По завршетку састанка градоначелник Владан Васић представио је закључке са састанка и најавио радове који би требало да буду завршени до краја године.

Када је у питању ЈКП “Градска топлана” Васић је истакао да је грејање уредно, као и снабдевање гасом. За сада нема повећања цене гаса, али због других ставки биће блага корекција цене грејања.

С обзиром да је данас пао снег екипе “Комуналца” су од раног јутра биле на терену, а према речима градоначелника обезбеђене су довољне количине соли и ЈП “Комуналац” спремно дочекује зиму. Такође, јесења садња је у току, додао је Васић. Око 150 садница је засађено и још 300 ће бити засађено до краја сезоне.  

Што се тиче Регионалне депоније Пирот очекује се почетак уградње опреме за постројење за секундарну сепарацију отпада, с обзиром да су први камиони са опремом почели да стижу. Градоначелник је рекао да ће то постројење почети да функционише на пролеће у пуном капацитету.

Извор: Плус онлине

Joomla templates by Joomlashine