Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Последња седница Градске скупштине за првих шест месеци одржаће се у петак, 25. јуна.

На дневном реду  су одлуке о Плану развоја града до 2028. године, о Завршном рачуну буџета града за прошлу годину и Одлука о ребалансу за првих шест месеци ове године.

Одборници ће разматрати Локални план управљања отпадом за период до 2031. године,  извештаје о раду и финансијске извештаје са прошлу годину.  На седници ће бити донета одлука о јавном конкурсу за избор директора  јавних предузећа Комуналац, Водовод и канализација  и Регионална депонија.

На дневном реду ће се наћи и одлука приступању измени и допуни Плана детаљне регулације “Нишавска долина”, о месним заједницама административним таксама и условима и начину снабдевања топлотном енергијом.

Теме о којима  ће се одлучивати  су и  сагласност на измену Уговора о јавном приватном партнерству за систем јавног осветљења, о расподели ликвидационог остатка Јавног предузећа “Радио Пирот”, спровођење поступка давања у закуп пољопривредног земљишта у државној својини.

Одборници ће разматрати и предлог одлука о давању сагласности на измену програма пословања ЈП Градска топлана и Одлуку надзорног одбора ЈП ,,Комуналац,, о измени и допуни Ценовника предузећа.

Седница почиње у 10 часова.

У среду, 23.јуна биће одржана седница Градског већа.  

Извор: Плусонлине

 

Joomla templates by Joomlashine