Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Управа компаније Тигар ад на челу са директором Зораном Манчићем, вечерас је организовала пријем за делегације МУП-а Србије, ICDО-а (International Civil Defence Organisation), делегацију Српско-руског хуманитарног центра (СРХЦ-а), делегацију МЧС-а (Министарства за ванредне ситуације) Јерменије, делегацију Руско-јерменског центра хуманитарног реаговања и начелника Полицијске управе Ниш. 

Циљ ове посете је презентација компаније Тигар ад и производних капацитета. Поред представника фабрике, обиласку је присуствовао и градоначелник Пирота Владан Васић, као и начелница Пиротског округа Драгана Тончић. 

Како је рекао Бојан Костић, директор Српско-руског хуманитарног центра, након конференције о земљотресима коју је организовао МУП Србије, желели су да уважене госте из разних земаља доведу у наш град, с обзиром на то да већ постоји дугогодишња сарадња овог центра са нашом компанијом. 

Он је додао и да је у плану отварање редовне изложбе у Српско-руском хуманитарном центру где ће бити изложен производни програм Тигра а.д, па ће на тај начин бити промовисан свим ватрогасцима и спасиоцима који долазе на обуку.

Данијела Алексов, помоћник директора за производњу компаније Тигар ад, након обиласка производног погона, одржала је кратку презентацију производа и потсетила на којим тржиштима је доступна Тигрова обућа. Она је додале и да ће до краја године презентовати нови ловачки програм. Нада се и пласирању производа на Руско као и на Турско тржиште. 

Владан Васић, градоначелник Пирота истакао је велики значај ове посете зато што оне пружају стабилност, приходовање али и нове инвестиције и отварање ка новим тржиштима. 

Извор: Плусонлине

 

Joomla templates by Joomlashine