Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Према програму активности за Дечију недељу данас је Дан за доброту. Традиционално тог дана представници Градске управе Пирот, Предшколске установе „Чика Јова Змај“ и Удружења „Пријетељи деце Пирот“ долазе у Општу болницу Пирот у посету деци која бораве на Дечијем одељењу. Тренутно је мали број деце на Дечијем одељењу, али су се јако обрадовала приликом ове посете.


Помоћник градоначелника за ванпривреду, Милица Голубовић, истакла је да им је задовољство да попричају са децом и пожеле им брз опоравак.Она је овом приликом издвојила да Град Пирот настоји да улаже средства за додатно опремање Дома здравља и Опште болнице Пирот и најавила предстојеће активности по том питању.
Милка Цолић, директорка ПУ „Чика Јова Змај“, каже да су за овај дан деца из предшколске установе припремила за децу на Дечјем одељењу пригодне поклоне – материјал за рад, прибор, сликовнице и друго.
Председница Удружења „Пријатељи деце Пирот“, Светлана Томић, рекла је да је ово прилика да се укаже да су деца равноправна и да имају иста права, али и да се укаже на потребе деце која имају здравствене проблеме, да им се побољшају услови лечења и медицинска нега.
Светлана Томић је додала да је Удружење „Пријатељи деце Пирот“ у оквиру Дечје недеље опремило један кутак, собу за децу на хирургији са жељом да се у бољем и прилагођеном амбијенту опорављају.

Извор: Плусонлине

 

 

Унапређење пословне климе у Србији

Израда плана развоја Града Пирота за период 2021. - 2028. године

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine