Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Председник Спортског савеза Србије, прослављени ватерполиста Александар Шоштар упутио је писмо захвалности Пироту и људима који су, по његовим речима, много учинили за стварање услова за бављење спортом у Пироту, али и Србији.


Захвалнице су упућене шефу Канцеларије за локални економски развој Марији Ђошић, као и директору Спортског центра Пирот Ненаду Ђорђевићу и Маји Ђорђевић.

Захваљујући реализацији програма Програма прекограничне сарадње у сарадњи КЛЕР-а и Спортског центра изграђени су бројни спортски терени и побољшана спортска инфраструктура, попут мини-пич терена у Прчевцу, затим клизалишта које је од ове зиме у функцији у Пироту и бројних других објеката.

Ево и писма захвалности Александра Шоштара које преносимо у целини:

Поштовани спортски пријатељи,

Овим кратким дописом желимо Вам се захвалити на изузетно квалитетном и значајном предавању које је Марија Ђошић одржала на едукативном скупу 03. фебруара о.г. у Београду.
Хвала Вама поштовани Ненаде и госпођи Маји који сте као успешан тим много учинили за стварање услова за бављење спортом у Вашем граду и Србији. Ваше велико искуство и пример како се може обезбедити новац за изградњу и реновирање свих потребних објеката у Пироту.
Верујемо да ћемо и даље заједно едуковати спортске раднике у Србији како би и они обезбедили средства за опремање и адаптацију спортских објеката у њиховим срединама.

Очекујемо наставак сарадње уз још једну велику захвалност уз спортске поздраве.

ПРЕДСЕДНИК

Александар Шоштар,с.р.

Joomla templates by Joomlashine