Сертификована општина са повољним пословним окружењем

У насељу Ђерам ЈП „Водовод и канализација“ ради на замени водоводне мреже у Улици Бериловачки пут. Ова улица је највећа у овом насељу и веома фреквентна. Биће замењена водоводна мрежа у дужини од око 1000 метара. Радове је данас обишао градоначелник Владан Васић са сарадницима.

Градоначелник Владан Васић каже да је Бериловачки пут веома важна улица у насељу Ђерам и да ће бити урађена као и Јастребачка улица на којој је замењена водоводна мрежа прошле године. После замене водоводне мреже уследиће потпуно асфалтирање.

Овом приликом градоначелник Васић је истакао да ће радови трајати око 20 дана због разних инсталација и кућних прикључака и замолио људе за стрпљење.

Васић је додао да очекују и друге радове у другим улицама које су предвидели планом за ову годину.

Зоран Николић, директор ЈП „Водовод и канализација“, рекао је да је дужина улице 1000 метара, али да ће са прикључцима за куће бити замењено око 1200-1300 метара водовне мреже. Вредност радова је шест милиона динара.

Ових дана ЈП „Водовод и канализација ради на три локације – у улицама Рузмарина и Бериловачки пут и ради се на канализацији и водоводној мрежи у селу Извор. Директор Зоран Николић каже да немају довољан број радника, због забране запошљавања, али настоје да испоштују предвиђену динамику.

Извор: Плусонлине

 

Унапређење пословне климе у Србији

Израда плана развоја Града Пирота за период 2021. - 2028. године

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine