Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Пригодним културно-уметничким програмом вечерас је у пуној сали Дома војске обележен Дан града. Осим домаћих снага, плесача, репера, глумаца и хора, публици су се представила и познати домаћи глумци попут Јелисавете Секе Саблић, а звезде вечери у музичком делу били су чланови бенда “Апсолутно романтично”.
У име домаћина, општине Пирот, најпре се обратио председник општине Владан Васић који је свима пожелео пуно среће и успеха у Новој 2015. години.

 


По традицији, подељене су и награде поводом Дана града, свима који су се истаклу у својим областима.


Међу награђенима је и директор Народног позоришта Пирот Градимир Филиповић, с обзиром да установа којом Филиповић руководи ове године обележава значајан јубилеј-70 година постојања.


Признања су добили и директорка задруге “Дамско срце” Славица Ћирић, као и Никола Божић, дугогодишњи директор Центра за социјални рад, који је награђен у области социјалног рада. Из области просвете награђен је професор Техничке школе Милутин Савић, а у области науке награђен је професор са Географског факултета Стеван М. Станковић. Посебно признање за спорт добио је Душан Костић.


Имена награђених саопштио је председник Комисије за доделу признања “28. децембар” др Радован Илић.
Професор Станковић се у веома надахнутом говору обратио у име свих славодобитника и поручио присутнима, нарочито младима да теже немогућем, како би остварили реално.


На крају, присутне је забављао бенд “Апсолутно романтично”.

Joomla templates by Joomlashine