Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Градоначелник Пирота, Владан Васић, данас је разговарао са  власницима угоститељских објеката у Пироту. Циљ састанка је био да се отворено разговара о актуелној ситуацији у овој области и покушају да се угоститељство, с' обзиром да је уско повезано са туризмом, подигне на виши ниво. Могло се чути да је квалитет хране у пиротски ресторанима добар, али да гости из иностранства, пре свега Бугарске сматрају да су цене високе, квалитет услуге је добар мада би се требало више порадити на едукацији особља.


У делу обраћања угоститељима, градоначелник Пирота, Владан Васић, је рекао поред осталог да је локална самоуправа спремна да подржи напоре угоститеља у неговању кадрова и уопште на плану подизања нивоа услуга.
Један од најпознатијих пиротских угоститеља, Предраг Станковић Мрњак, сматра да приговори гостију на висину цена нису оправдани, јер сваки угоститељ води рачуна о свом пословању, а поздравља иницијативу градоначелника Васића да се заједничким напорима ради на унапредјењу угоститељства у Пироту.

Извор: Плусонлине

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine