Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Према оценама Магазина Финансијал Тимес Слободна зона Пирот је неколико последњих година у самом врху медју најуспешнијим зонанма у Свету. То је био повод да представници овог престижног часописа додју у Пирот, упознају неке од најважнијих вредности Града и обидју Слободну зону.

Комерцијални директор “Финансијала”, Крис Книгхт, са својим сарадницима најпре се састао са градоначелником Пирота, Владаном Васићем у његовом кабинету.
Комерцијални директор Магазина Финансијал Тимес, Крис Книгхт, је истакао досадашњу сарадњу са Слободном Зоном и намера му је да се упозна са Пиротом како би се евентуално нашао на њиховој ранг листи.
Градоначелник Пириота, Владан Васић, сматра да је ова посета изузетно значајна, да је Пирот јако напредовао последњих година, али да се мора направити свеопшта анализа пре него се надје на оку посматрача и аналитичара Финансијал Тимес-а
После састанка у кабинету градоначелника гости су обишли Слободну зону у пратњи директора “Зоне” Пирот, др Драгана Костића и директора Слободних зона Србије, Милана Ристића.

Извор: Плусонлине

Joomla templates by Joomlashine