Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Рад у Управном одбору НАЛЕД-а, велики изазов, ова институција постала је предводник развоја Србије у многим областима. Велика част за НАЛЕД да је ,,дао,, двоје министара!


Ако новинар  жели да професионално прати активности људи који својим радом заслужују да се о њима и њиховим резултатима говори и упознаје јавност, онда мора да непрестано буде у току збивања. Да прикупља информације и на квалитетан начин извештава о томе.

Пратити рад градоначелника Владана Васића је први изазов за новинара, јер је догадјаја и превише, путовања, различитих сусрета, разговора.

Имајући све ово у виду, а с обзиром да су дани годишњег одмора брзо прошли, желели смо да данас сазнамо шта је тренутно актуелно , шта следи, утолико пре што је у центру збивања неколико скупова, сусрета, а пре свих наравно и Слава града Велика госпојина.

Владан Васић  био  је јуче на седници Управног одбора  НАЛЕД-а, изузетно значајне институције која је у Србији била птретеча  израде многих значајних докумената битних за развој. Уз то из редова НАЛЕД-а ових дана су и двоје  министара.
Недавно је Ана Брнабић, бивша председница НАЛЕД-а, сада министарка за дружавну управу и локалну самоуправу, у преговорима успела да промени најављени предлог да се приходи на локалу измене. Владан Васић истиче да је био један од заговорника да се предлог не усвоји јер би угрозио  реализацију бројних пројеката .
Враћамо се на локал. Два догадјаја најпре. Један данас! Долази један од новинара  светски признатог часописа Фајненшел тајмса, а ускоро ће у Пирот и Слободну зону доћи шеик Мохамед А Зарооони, директор Слободне зоне Дубаи, најбоље у Свету.
И коначно још један европски догадјај у Пироту. Или још један искорак Пирота ка Европи. Град Пирот ће бити домаћин Локалне церемоније промоције Награде ЕУ и ЕН за Студију заштите села Гостуша.
Специјалну честитку градоначелника Владана Васића, Пироћанцима поводом Славе града објавићемо  у недељу, 28. августа на Славу града.

Извор: Плусонлине

Joomla templates by Joomlashine