Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Данас је у Свечаној сали Скупштине града уприличен пријем за учеснике 12. Међународног фолклорног фестивала. Овом приликом госте су примили градоначелник Владан Васић, заменик градоначелника Видојко Панајотовић и помоћници градоначелника Милица Голубовић и Бојан Ранђеловић.


На самом почетку присутнима се обратио директор Дома културе Мишко Ћирић. Он је представио градоначелника, заменика  градоначелника и његове помоћнике истичући да без помоћи Градске управе овај Фестивал не би могао да буде одржан. Ћирић је изразио наду да су гости задовољни гостопримством као што су они њиховим гостовањем.
Градоначелник Владан Васић је уз добродошлицу захвалио гостима што су дошли у наш град и пожелео да се лепо проведу, али и да се пријатељства одрже после овог Фестивала. Градоначелник је истакао неколико детаља о Пироту по којима је препознатљив. Ово је прилика, како је рекао, да се размене искуства, упознају друге културе, а и да Пирот што је могуће више буде интернационални град.
После обраћања домаћина и гости су се захвалили на гостопримству истичући да су јако лепо примљени и да им се свиђа и Фестивал и град и људи.
По традицији ово је била прилика и да домаћини и гости размене поклоне и да се фотографишу.

Извор: Плусонлине

Joomla templates by Joomlashine