Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

U cilju ažuriranja jedinstvene baze podataka o slobodnom i neiskorišćenom poslovnom prostoru u privatnom vlasništvu na teritoriji grada, Gradska uprava Pirot upućuje poziv zainteresovanim pravnim i fizičkim licima koji raspolažu slobodnim poslovnim prostorom pogodnim za obavljanje proizvodnih ili uslužnih delatnosti, da dostave podatke o raspoloživim kapacitetima i na taj način budu evidentirani.

Potencijalni investitori koji su opredeljeni za braunfild investicije najpre interesuje opremljenost i stanje objekta kao i imovinsko-pravni odnosi, pa na osnovu toga, zainteresovani vlasnici poslovnog prostora moraju popuniti upitnik, u kome stoje neophodni opšti podaci o zemljištu i objektima, vlasnički status, oblik prenosa prava na korišćenje, podaci o postojećoj infrstrukturi i druge informacije koje interesuju sve ozbiljne investitore.

Upitnik možete preuzeti ovde ili u prostorijama kancelarije za lokalni ekonomski razvoj u Gradskoj upravi, u ulici Srpskih vladara 82 ( kancelarija 79, u prizemlju).

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Javni beležnik

Javni beležnik

Đorđe Petrović
Srpskih vladara 118
Telefon: +381 (0)10 310 045
Mobilni: +381 (0)66 310 045
e-pošta: jbeleznikpetrovic@gmail.com
Joomla templates by Joomlashine