Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Ambasador Indonezije u Srbiji Monamad Čandra Vidja Jude posetio je danas Pirot gde je najpre razgovarao sa gradonačelnikom mr Vladanom Vasićem u čijem kabinetu je organizovan prijem. Nakon prijema ambasador je obišao Slobodnu zonu Pirot gde je razgovarao sa direktorom dr Draganom Kostićem nakon čega se sastao i sa rukovodstvom kompanije Tigar AD koja već ima saradnju sa privrednicima iz Indonezije, s obzirom da deo sirovima nabavlja upravo iz ove zemlje.
Gradonačelnik Vasić istakao je nakon sastanka da je reč o važnoj diplomatskoj poseti Pirotu.


- Sa prethodnim ambasadorom smo imali vrlo dobru saradnju, započeli realizaciju niza aktivnosti i ideja, a sada sa novim ambasadorom nastavljamo tu saradnju. Pozvao sam ambasadora na Tkačku koloniju naredne godine a on je kazao da mu je ćilim vrlo interesantan i kao potencijalni diplomatski poklon. Takođe, Tigar AD deo sirovina nabavlja iz Indonezije. Saradnja postoji ali ćemo raditi na tome da se ta saradnja dodatno unapredi-kazao je gradonačelnik Vasić.
Ambasador Indonezije izrazio je zahvalnost na gostoprimstvu.


- Moj zadatak je da nastavim saradnju mog prethodnika, ali i da dodatno unapredimo saradnju. Mi ćemo razgovarati i o učešću privrednika iz Pirota na eknomskom forumu koji će biti organizovan u septembru u Beogradu a kome će prisustvovati privrednici iz Indonezije. Pirot ima Startup centar i došli smo zajedno do zaključka da postoji velika mogućnost saradnje mladih privrednika iz Pirota i Indonezije-kazao je ambasador.

Izvor: Pirotske vesti

 

Plan detaljne regulacije „Poslovna infrastruktura - deo logističkog centra“ - Pirot

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine