Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Grad Pirot obeležava svoju slavu Veliku Gospojinu. Tim povodom, po tradiciji, gradonačelnik Vladan Vasić je sugrađanima uputio čestitiku. Vasić je rekao da je velika čast što je obnovljena slava grada i što je Velika Gospojina zaštitinica grada Pirota. Poželeo je svima zdravlje i mirne dane, a deci koja uskoro polaze u školu srećan početak školske godine.

 
Ovom prilikom gradonačelnik Vladan Vasić istakao je da Pirot svake godine napreduje i da uvek imamo čime da se pohvalimo kada pravimo preseke povodom značajnih datuma.

Prema programu obeležavanja gradske slave liturgija u Hramu Uspenija Presvete Bogorodice u Tijabari počinje u 8.30 časova. Svetu arhijerejsku liturgiju će služiti njegovo Preosveštenstvo Episkop niški Gospodin Arsenije. Litije će prema zgradi Gradske uprave Pirot krenuti u 11.00 časova, a po dolasku ispred Gradske uprave biće obavljeno rezanje slavskog kolača i održan prigodan kulturno – umetnički program.

Izvor: Plusonline

 

 

Plan detaljne regulacije „Poslovna infrastruktura - deo logističkog centra“ - Pirot

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine