Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Традиција  је настављена. Владан Васић, градоначелник и Зоран Николић, директор ЈП “Водовод и канализација” и данас, субота, 2. јануар, посетили су Породилиштре пиротске Болнице.

Прва беба у Новој години, рођена је у петак, 1. јануара  у 10,55х. Родитељи живе у Црвеноиј Реци. На "чекању" није било трудница.

Др Владимир Ђуров поделио је новинарима информацију за последње четири године.



Др Владимир Ђуров, објавио је податке, констатујући да се из године у годину прираштај мења.  Прошле године нешто бољи, али у односу на 2017. и 2018. је у паду.

Владан Васић, градоначелник је и овога пута рекао да Градска управа настоји да улаже у Болницу, а посебно у Одељењен гинекологије, с обзиром да је неопходно да услови овде буду изузетно добри.

Зоран Николић, директор ЈП "Водовод и канализација"  сматра да је за Градску управу, за јавна предузећа, али и за све који то могу, веома значајно улагање у здравство. Јавно предузеће, где је директор, чини то годинама.

 Др Горан Петровић, директор Болнице, похвалио се да се по условима рада, наша Болница налази међу пет најбољих у Србији.

Извор: ПлусОнлине

Сазнали смо да на Гинекоилогији ради гинеколог др Иман Таyем. Завршила је медицински факултет мну Нишу, где живи. Ради у нашој Боилници. Отац је Палестинац, а мајка из околине Ниша.

Др Иман Таyем, гинеколог акушер и  бабица  Драгана Денчев. Обе раде у операционој Сали.

План развоја Града Пирота 2021–2028.

 

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine