Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Пиротско лето 2016. почело је 1. јула концертима Ансамбала Дома културе. Дом културе је и ове године један од главних носиоца ове манифестације, с обзиром да имају највише програма којима су обогатили комплетну манифестацију.

На једној од конференција за новинаре директор Дома културе Мишко Ћирић навео је да су за овогодишње Пиротско лето издвојена средства од 2.200.000 динара, а за Међународни фолклорни фестивал, као манифестацију за коју традиционално влада највеће интересовање, 2.750.000 динара.

Ћирић је у изјави за Портал Плус онлине и Наxи Плус радио рекао да се труде да Пироћанцима пруже максимални ужитак и понуде широку лепезу програма које реализују. У наредним данима предстоји концерт JУ групе на Омладинском стадиону (29. јула), Мини летњи сајам књига 1. августа, 3. августа је концерт Мирослава Илића, од 3. до 6. августа на позорници Пиротског лета биће одигране четири представе за најмлађе суграђане, а 7. августа Међународни фолклорни фестивал када ће у наш град доћи ансамбли из Аргентине, Летоније, Израела, са Канарских острва, из Бања Луке и Торонта.
Овом приликом Мишко Ћирић говорио је и о репертоару Биоскопа, али и о осталим активностима којима ће се бавити убудуће.

Извор: Плусонлине

Joomla templates by Joomlashine