Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

После 15 година Пирот враћа саобраћајни полигон, чиме поново постаје једини град у Србији који има полигон овакве намене за едукацију најмлађих учесника у саобраћају. Враћањем  саобраћајно – школског центра биће  организована настава за ученике првог и петог разреда основних школа, као део Стратегије безбедности саобраћаја града Пирота за период 2023. – 2027. годину, коју су чланови Градског већа усвојили на данашњој седници.

Начелник Одељења за стамбено комуналну делатност, Бојан Пешић рекао је да је Пирот годинама био лидер у обуци најмлађих суграђана о безбедности саобраћаја.  „Наша идеја је да кроз програм за безбедност саобраћаја поново активирамо Саобраћајни школски центар где би се за ђаке првог и петог разреда одвијала теоријска настава а касније и практична настава на полигону. Идеја је да убудуће заједно са свим основним школама поново буду организована такмичења и да полигон поново добије изглед какав је некада имао“ – рекао је Пешић.  

Извор: Пиротске вести

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine