Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Радови на реконструкцији зграде Дома војске у центру Пирота, трајаће до лета јер се реконструише и сала која није била предвиђена почетним уговором, каже заменик градоначелника Пирота Милош Цолић. У згради Дома војске изводе се грађевински радови на реконструкцији просторија, али и сале која има око 650 седишта. Цолић очекује да сви радови буду завршени до лета, а приоритет је да посао буде квалитетно урађен. Своје просторије у реновираној згради, имаће Пиротски управни округ, Галерија, Туристичка организација, Библиотека, Старт уп центар, али и нека удружења, најављује Цолић.

У петак ће бити одржан састанак са представницима Министарства културе које је финансирало радове са више од 4 милиона евра. Циљ састанка је процена у напредовању извођења радова. Министарство туризма и омладине, финансирало је набавку намештаја за Старт уп центар.  

Извор: Пиротске вести

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine