Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Град Пирот уз подршку Кабинета Министра за равномерни регионални развој РС  реализује  пројекат „Подстицај предузетништву кроз економско оснаживање жена у локалној заједници“. У оквиру предвиђених активности, реализован је јавни позив за доделу бесповратних средстава у циљу економског оснаживања жена на територији града Пирота, где је након спроведеног поступка додељено 24 субвенција за потребе пословања предузетница.

„Ово је друга година да град Пирот реализује ову врсту подршке  женском предузетништву, овог пута смо у оквиру пројекта удружили средства са Министарством и расписали јавни позив на 5 милиона динара. Одзив жена по јавном позиву је био велики, што нас радује јер је евидентно да су жене много активније и организованије  него што је то био случај у ранијем периоду. У оквиру пројекта пружићемо прилику женама које су учествовале у јавном позиву да похађају обуке из области маркетинга и дигитализације у пословању, што ће  им бити од велике користи у даљем раду” – изјавила је Марија Ђошић, шефица Канцеларије за ЛЕР.

Пројекат је подржан са 3.120.000 дин  од стране  Кабинета Министра за равнорени регионални развој РС  и траје до  краја фебруара 2024.

Извор: Пиротске вести

Електронско подношење захтева

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine