Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

На данашњој конститутивној седници Градског парламента одборници су великом већином гласова за новог-старог градоначелника изабрали мр Владана Васића, по многима најуспешнијег градоначелника свих времена у Пироту, за заменика градоначелника изабран је Милош Цолић, који је такође и до сада обављао исту функцију, за председницу Градског парламента изабрана је Драгана Тончић, која је до сада обављала такође веома важну функцију начелнице Пиротског управног округа, а за заменицу председнице скупштине изабрана је проф. др Емилија Поповић. За секретара скупштине изабрана је још једна дама – Ирена Костић, која је дуго година такође обављала веома одговорне функције у Градском парламенту.

Изабрани су и нови чланови Градског већа – Дејан Ранђеловић, Братислав Рашић, Тијана Христов, Владица Тошић, Слободан Петровић, Алекса Ћирић, Милан Петровић, Ивана Стаменовић и Мирослав Митић. За в.д. директора Музеја Понишавља изабран је Бојан Ранђеловић.

Извор: Пиротске вести

Електронско подношење захтева

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine